8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Véronique De Kock: “Maar wat is het nog waard?”

Véronique De Kock: “Maar wat is het nog waard?”

DPG Media

Wist u dat op 26 maart een nieuwe Miss België werd verkozen? Nee? We kunnen het u niet kwalijk nemen. De laatste jaren heeft de verkiezing al heel wat bekendheid verloren en de verkiezing lijkt al lang niet meer zo belangrijk als vroeger. Toch is organisatrice Darline Devos nog altijd trots op haar verkiezing en denkt ze niet meteen aan verkopen. Tenzij er een goed bod komt.

Wat er onder een goed bod wordt verstaan, dat is nog maar de vraag. Al is de vraag ook vooral wie nog interesse zou kunnen hebben in zo’n verkiezing. Véronique De Kock toonde jarenlang interesse, en ze presenteerde de show ook 12 jaar lang. Tot zij wegens een financieel dispuut een overstap maakte naar Miss Exclusive.

“Ik heb ook opgevangen dat Miss België in de etalage staat. Jaren geleden, toen de show nog klasse had en de grote sponsors in de rij stonden, had ik daar zeker interesse voor, maar nu… wat is het nog waard? Niet veel hé. Om dat helemaal op te poetsen en weer op niveau te krijgen, zal er veel geld moeten worden ingepompt”, vertelde Veronique De Kock in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7