8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Tv-Criticus: “Ze wordt een blijvertje”

Foto: VRT

Trouwe luisteraars van Stu Bru kenden Fien Germijns natuurlijk al langer. Het is pas sinds ‘De dag van vandaag’ dat ook het grote publiek haar leert kennen. Fien Germijns lijkt stilletjes aan een vaste waarde te worden op de televisie.

En dat is tv-criticus Jules Hanot ook al opgevallen. “ Een quiz als ‘Switch’ is perfect voor haar. Voor een talkshow denk ik dat ze nog niet genoeg bagage in huis heeft. Maar het is duidelijk dat Eén Fien aan het klaarstomen is om van haar een blijvertje te maken”, luidt het in Tv Familie.

Wat vrouwelijke versterking op de zender is meer dan welkom. Want we moeten toegeven, het waren toch vooral mannen die veel kansen kregen bij de openbare omroep.

“Als we Danira Boukhriss en de vrouwelijke journaalankers buiten beschouwing laten, moet je in het zendschema van Eén vaak met een vergrootglas naar vrouwelijke schermgezichten zoeken.”

Jules begrijpt dat de kijkers Adriaan Van den Hoof wel missen tijdens het programma. Maar na deze zomer zijn ze hem alweer vergeten. “Naast Ben Crabbé en Jeroen Meus zijn de meeste presentatoren grotendeels inwisselbaar. Fien doet het wat mij betreft even goed als Adriaan, alleszins niet slechter.”

Showbizznieuws 24/7