2 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 november 2023

Mathias Vergels: “Ik dacht dat veel mensen dat al wisten”

Foto: VRT

De zomer is in het land en iedereen geniet volop van wat deze zomer ons te bieden heeft. Wie ook geniet van deze zomer is Mathias Vergels. Hij heeft de komende weken nog heel wat optredens op de planning staan.

Voor Mathias is het de eerste keer dat hij optreedt met zijn band Het Goede Voorbeeld. “Het voelt een beetje als de zomer van ons leven met de band. We moeten ons echt bewijzen nu”, zegt hij in Dag Allemaal.

De voorbije jaren bracht Vergels al wel wat singles en ook een soloalbum uit. Maar hij bereikte het grote publiek pas als zanger door zijn deelname aan ‘The Masked Singer’.

“Ik denk vaak dat ‘Thuis’-kijkers al wisten dat ik ook zing, maar sinds ‘The Masked Singer’ is het door een nog veel breder publiek opgepikt. We merken dat ook tijdens de shows. Er staat nu meer volk en er wordt zelfs volop meegezongen, das kicken!”

Zo’n optreden, voor elke artiest is dat altijd even een klein momentje van stress. Ook voor Mathias. Maar daar kan hij gelukkig goed mee om. “Ik voel alleen maar gezonde stress en dat zorgt ervoor dat ik een optreden kan knallen.”

Showbizznieuws 24/7