9 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Trekt Natalia binnenkort naar het buitenland?

Professionele nieuwsgierigheid heeft het gehaald

Foto: DPG Media

Een buitenlandse carrière is lang een droom geweest van zangeres Natalia. Intussen is ze moeder geworden en stelt zich de vraag of ze die ambitie nog altijd koestert. 

“Ik weet hoe het voelt om succesvol te zijn in Vlaanderen, maar ik heb me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om dat ook in andere landen te zijn. Die professionele nieuwsgierigheid heeft het altijd gehaald van berusten in een status quo”, bekent Natalia aan Primo. 

“Toen mijn single ‘In My Blood’ in 2016 werd opgepikt in de Verenigde Staten, ben ik er dan ook naartoe gereisd. Ik was gecharmeerd door de aandacht. Maar eerlijk: ik had al snel door dat het voor mij ‘too much’ was. 

En hoe het nu zit? “Ik ben heel tevreden met mijn carrière en zoals je zegt: ik heb intussen twee kinderen. Hen altijd achterlaten bij een babysit terwijl ik zelf maar aan het reizen ben? Dat zou ik niet over mijn hart krijgen”, geeft Natalia toe aan Primo.

Mocht er in het buitenland iets bougeren, zou ik wellicht een oplossing kunnen vinden. Ik ben een goeie problem solver, al zeg ik het zelf”, bekent Natalia.

Showbizznieuws 24/7