7 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Tine Priem: “Dat hoeft niet meteen slecht nieuws te zijn”

Foto: VRT

Toen een goeie maand geleden het nieuws ter ore kwam dat de VRT intern wil gaan bezuinigen, hielden de medewerkers hun adem even in. Ook bij de cast van de soap ‘Thuis’ kwam het nieuws binnen als een bommetje: de populaire reeks wordt in de toekomst uitbesteed aan een productiehuis.

Actrice Tine Priem, die in ‘Thuis’ de rol van Tamara voor haar rekening neemt, relativeert het nieuws. Ze vindt het te vroeg om te panikeren. Dat vertelt ze aan Story.

Zij en haar man Tom willen op termijn graag landelijker gaan wonen. Ze zijn naar eigen zeggen echte natuurmensen en zouden hun rijhuis in Gent graag inruilen voor een woonst op de buiten. 

Dat kost natuurlijk ook wel wat centen en gezien het nieuws rond de geplande bezuinigingen, vraagt de interviewer zich af of Tine zich geen zorgen maakt over haar toekomstige financiële situatie.

“Toen we het nieuws hoorden, waren we even van slag, maar het heeft geen zin om je daar druk in te maken. Een productiehuis hoeft niet meteen slecht nieuws te zijn, integendeel: het wordt misschien zelfs beter. Ik denk dat mijn rol in ‘Thuis’ eerder zal stoppen door een uitgeputte verhaallijn. Laat ons hopen dat dat niet gebeurt, maar dan kom ik elders wel weer op mijn pootjes terecht”, besluit Tine positief.

Showbizznieuws 24/7