9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Nathalie Meskens: “Ik heb al veel over ons gehoord”

Foto: VTM

Nathalie Meskens staat vaak in de spotlights. Ze is erg bekend in Vlaanderen en er wordt al eens iets over haar geschreven. Maar niet alleen over haar, ook over haar vriend Nadim, met wie ze twee kinderen heeft. Maar wie is hij nu eigenlijk?

“Hij is al beurshandelaar, diamantair en verhuurder van luxejachten geweest als we de pers mogen geloven. Een kracht publiceerde eens foto’s van een luxeappartement dat we zogezegd gekocht hadden. Ik heb gezegd: ofwel mag je dat verhaal verwijderen, ofwel mag je mij de sleutels van dat appartement geven. Het zag er – hoewel weinig stijlvol ingericht – niet slecht uit”, lacht Nathalie in Humo.

Nathalie beseft dat het een beetje hun eigen schuld is dat er zoveel foutieve informatie wordt gepubliceerd. Zij en Nadim hebben er immers voor gekozen om hun relatie zoveel mogelijk uit de spotlights te houden en Nadim wil niet communiceren over wat hij doet.

“Maar dat is zijn keuze en die kan ik alleen maar respecteren. Hij heeft in de diamantsector gewerkt, maar nu niet meer. “

Nadim is van Libanese afkomst, maar heeft vele jaren in Gambia gewoond, waardoor Gambia nu meer een thuis is voor hem dan Libanon. “”Maar toch komen we vaak in Libanon. Ik ben verzot op de Libanese keuken. Als we daar zijn, eten we ons een ongeluk.”

Showbizznieuws 24/7