3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023

Tine Embrechts: “Ik ben de komende vijf maanden werkloos”

Foto: VTM

Tine Embrechts heeft enkele drukke maanden achter de rug. Zo is ze momenteel te zien in ‘The Masked Singer’ en ‘De Ideale Wereld’. Ze heeft er ook een theatertournee opzitten en neemt ook nog eens deel aan ‘Expeditie naar Groenland’ voor Play4.

Maar Tine kan niet ontkennen dat ze bij elke nieuw acteerjob denkt: dit is misschien wel de laatste keer.

“Omdat het ook de realiteit is. Al klinkt ‘laatste’ wel erg doemdenkerig. Het afgelopen jaar heb ik veel gedaan, maar eind april valt alles stil. De volgende vijf maanden ben ik zo goed als werkloos. De vragen voor nieuwe projecten zijn pas voor het najaar”, zegt Tine Embrechts in Gazet van Antwerpen.

Maar Tine maakt zich niet meteen zorgen. Als er geen nieuwe aanvragen zich voordoen, dan verzint ze zelf wel iets om bezig te blijven.

“Zo was mijn hoofdberoep de voorbije drie jaar zingen met mijn broer Pieter. Door corona ontstaan, toen we vanuit onze tuin online concertjes gaven. We hebben enorm veel gespeeld, met iets dat vanuit niks vertrokken was. Wat ik ook weet, is dat ik geen dingen mag aannemen enkel omdat ik werk nodig heb. Ik wil trouw blijven aan mezelf.”

Showbizznieuws 24/7