Thuis-acteur staat voor zware uitdaging: “een emotionele rollercoaster”

Foto: VRT

Christophe Haddad staat voor een zware uitdaging: Bob, zijn personage in Thuis, lijdt aan lymfeklierkanker en de acteur beseft dat dit een delicate verhaallijn is.

“Ik ben dankbaar dat ik dit kan en mag spelen”, vertelt Christophe Haddad in TV Familie. “Het is een hele uitdaging om mee te stappen in de emotionele rollercoaster van iemand die met zo’n nieuws plots de wereld ziet stilstaan.”

De verhaallijn werd uitgewerkt op basis van gesprekken met experten van Kom op tegen Kanker en ook de acteur zelf bereidde zich tot in de puntjes voor: “Om me voor te bereiden, heb ik vooral veel gelezen over mensen die deze ziekte hebben doorgemaakt. Met al die getuigenissen heb ik me voorbereid om het unieke verhaal van Bob te kunnen vertolken. Want iedereen vecht op zijn of haar manier tegen kanker”, verduidelijkt de 42-jarige acteur in TV Familie.

En in Thuis krijgen we natuurlijk het verhaal van Bob te zien. “Hoe hij ermee omgaat en wat hij beleeft.” Christophe Hadden licht ook een tipje van de sluier op of Bob ook een fysieke metamorfose zal ondergaan…

“En ja, die ziekte kruipt in het lijf van een patiënt. En dus ook in dat van Bob. Samen met m’n collega’s van de make-up zullen we ervoor zorgen dat we deze verhaallijn op de juiste manier in beeld brengen”, kondigt de acteur aan in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen