6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Niels Destadsbader onzeker over rol als coach in The Voice: “ik heb lang getwijfeld”

Foto: VTM

Niels Destadsbader zien we vanaf vrijdag aan het werk als coach in The Voice van Vlaanderen. VTM was al jaren aan het proberen om Niels te overtuigen, maar telkens hield hij de boot af. Niet omdat hij niet wilde, maar wel uit bescheidenheid, verduidelijkt Niels in Dag Allemaal.

“Ik heb lang gevoeld dat ik hier nog niet klaar voor was”, onthult Niels Destadsbader in Dag Allemaal. “Naar dit programma’s kijk ik zelf steeds met een kritische blik. En ik stel me dan altijd de vraag: ‘Wanneer heb je genoeg ervaring om daar te mógen zitten? Om te kunnen zeggen dat je iemand anders naar een hoger niveau kan tillen?’” vraagt Niels Destadsbader zich luidop af in het weekblad.

“Daarvoor moet je toch wel wat vakkennis uitstralen, en ik heb lang getwijfeld of ik dat wel deed”, geeft Niels grif toe. Zelfs na al zijn concerten in het Sportpaleis en drie succesvolle albums, was het uiteindelijk Koen Wauters die Niels overtuigde: ‘Als er iemand is die voor de jonge generatie recht van spreken heeft, dan ben jij het wel’ klonk het overtuigende advies van Koen Wauters.

Showbizznieuws 24/7