6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Tatyana Beloy: “Ik had die drang niet”

Maar de wens kwam toch

Foto: Play4

Tatyana Beloy werd smoorverliefd op Konrad, een man die al een zoontje had uit een vorige relatie. Toen ze dat vertelde aan haar zus, moest zij haar toch even goede raad geven.

“Mijn zus heeft me toen eens apart genomen en gezegd: ‘Ho, ho, wacht. Opnieuw een man met kind? Ik denk dat je met iemand moet gaan babbelen.’ Ze had gelijk. Tegen de gedragstherapeut zei ik: ‘Ik ben heel verliefd op iemand die een kind heeft, en ik moet hier komen zitten van mijn zus.’ (lacht) Ik was door mijn verliefdheid op Konrad het gemis van pluskinderen wat vergeten. Maar als ik me opnieuw kwetsbaar ging opstellen, had ik begeleiding nodig. En die therapie is prima verlopen. Ook Konrad stond ervoor open. Zodra we hadden beslist: oké, we gaan voor deze relatie, zijn we tweehonderd procent voor het hele pakket gegaan”, zegt Beloy in Het Laatste Nieuws.

Nadien kwam er nog een zoontje van hen samen. En dat ondanks dat die kinderwens er nog niet meteen was.

“Ik hou van kinderen, maar ik had zelf die drang niet. Door Konrad bezig te zien met zijn zoontje, is die wens toch gegroeid. Hij heeft het aangewakkerd. Hij zei ook altijd: ‘Ge gaat dat zo graaf vinden, je gaat van meisje naar vrouw transformeren.’ Hij kan er héél mooi over babbelen.”

Showbizznieuws 24/7