6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Pommelien Thijs: “Ik ga dan in een soort van hyperfocus”

Ook zij heeft soms stress

Foto: Showbizznieuws247

Orde en structuur waren twee belangrijke puntjes tijdens de tocht door Groenland in ‘De Expeditie: Groenland’. Dat is allemaal op het lijf geschreven van deelneemster Pommelien Thijs. Ook in haar eigen leven helpt het haar enorm.

“Ik kan thuis nogal chaotisch zijn. Op werkgebied is dat helemaal anders. Dan is het echt rak-tak , het een na het ander en het liefst exact volgens planning. Gelukkig is er een management om mijn agenda te stroomlijnen, want ik zou mezelf minder goed ingepland krijgen”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Pommelien lijkt altijd de rust zelve te zijn en er lijkt nooit een beetje stress aanwezig te zijn bij de zangeres. Maar nooit stress hebben, dat is ook bij haar niet het geval.

“Ik kan stressen, maar dan ga ik in een soort van hyperfocus. Bijvoorbeeld voor een show. Als iedereen rondom mij gigantisch gestresseerd is, ben ik de kalmste die er te vinden is. De rust zelve. Maar wanneer ik diezelfde show een dag later opnieuw doe en iedereen gerustgesteld is, loop ik de muren op van de stress. Bizar, toch? Op Groenland bleef ik dus ook best kalm wanneer het voor anderen moeilijker liep. Het lijkt wel alsof ik uitbalanceer wat mijn omgeving doet.”

Showbizznieuws 24/7