Stefaan Degand schept duidelijkheid: “Dat doe ik niet”

Foto: VIER

‘The Masked Singer’ houdt Vlaanderen de hele tijd in de ban. Mensen speuren volop naar wie onder de maskers zit en wie er nu zo’n fantastische stem heeft of gewoon een erg guitig pak.

Wie iedereen alvast kan uitsluiten is Stefaan Degand. Men dacht nog dat Stefaan onder het masker van Minotaurus zat. Maar dat bleek uiteindelijk Jan Van Looveren te zijn.

“Ik weet dat ik hoofdverdachte was, maar ik heb er niets mee te maken. VTM heeft me al twee keer gevraagd om mee te doen, maar hoe vaak ze ook bellen: het is niets voor mij”, klinkt het in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.