17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024

Metejoor: “Dan luister ik maar half wat ze zeggen”

Metejoor: “Dan luister ik maar half wat ze zeggen”

Foto: VRT

Hij is een warhoofd

De liefde kan schoon zijn, maar ook erg pijnlijk. De voorbije jaren kwamen er heel wat bekende mannelijke vrijgezellen bij op de markt. Mannen waarvan amper te begrijpen is dat ze vrijgezel zijn.

Zo liep de relatie van zanger Metejoor recent op de klippen. Hij was vier jaar samen met zijn partner Britt, maar daar lijkt nu een einde aan gekomen te zijn.

Hoewel het heel jammer is dat de twee uit elkaar zijn, is het ook te begrijpen. Metejoor zijn carrière gaat als een speer en hij heeft het de laatste jaren erg druk gehad. Daardoor hadden hij en Britt heel wat minder tijd voor elkaar.

“Ik kan iemand heel graag zien en kan daar helemaal in opgaan, maar ik heb ook altijd een zekere angst. Ik ben bovendien ook en warhoofd en een moeilijke mens om mee samen te leven. Soms ben ik er, soms ook niet. Dan zit ik met mijn hoofd bij een nieuwe song en luister ik maar met een half oor naar wat thuis gezegd wordt”, citeert Tv Familie een uitspraak van Metejoor in Het Laatste Nieuws.

Er zullen zich nu ongetwijfeld veel vrouwen aanbieden om mevrouw Metejoor te worden. Voor de geïnteresseerden vertelt Joris nog wat voor hem de ideale partner is. “Iemand die begrijpt hoe het leven in de showbizz eruit ziet. Voor en achter de schermen. Misschien iemand die zelf ook zingt en een succesvolle carrière heeft.”

Showbizznieuws 24/7