2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Sandrine André: “Dan moeten we niet preuts doen”

Sandrine André: “Dan moeten we niet preuts doen”

Foto: VTM

Ze hebben ook een echte kalender gemaakt

Vanaf 21 april kan je in zaal Elckerlyc in Antwerpen terecht voor het theaterstuk ‘Calendar Girls’, naar de wereldberoemde film met onder andere Helen Mirren. In het theaterstuk geen Helen Mirren in de hoofdrol maar wel onder andere Katja Retsin en Sandrine André.

De cast bestaat uit veel druk bezette actrices en dan wordt het soms al eens puzzelen met de agenda’s van de dames.

“We zien elkaar wanneer het kan. Mijn opnamen voor ‘Familie’ lopen door. Maar gelukkig moeten wij die puzzel zelf niet maken. Want omdat iedereen druk bezet is, is dat een huzarenklus. En als iemand van de cast last minute niet kan, gebruiken we een stand-in”, zegt Sandrine André in Tv Familie.

Net zoals in de film, wordt er ook in het theaterstuk een sexy kalender gemaakt en wordt deze ook effectief verkocht voor en na de voorstelling.

“Die kalender moet nog gemaakt worden. Maar het belangrijkste is niet de foto’s die een tikje uitdagend en stijlvol zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat wij – net zoals in de film – weten waarom we dit doen. Als we ook maar één stapje dichter kunnen geraken om die kloteziekte uit te roeien, vind ik dat we niet preuts moeten doen.”

Showbizznieuws 24/7