11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024

Sofie Dumont: “ik ben altijd op zoek naar manieren om mensen te verbinden”

Sofie Dumont
Foto: DPG Media

Het is nog onduidelijk op welke manier we dit jaar de feestdagen zullen mogen vieren, maar dat het geen kerstmis wordt zoals anders, is nu al duidelijk. Virologen raden nu reeds af om een groots familiefeest te houden. Toch zal Sofie Dumont de feestdagen niet met de handrem op vieren…

“Ik vind niet dat we dat onszelf mogen ontzeggen”, klinkt het resoluut bij Sofie Dumont in Primo. “Met de ganse familie Kerstmis en Nieuwjaar vieren zit er dit jaar wellicht niet in. De groep zal minder groot zijn, maar wij gaan wél feestelijk eten. Waarom zouden we dat niet doen?” vraagt het voormalig VTM-gezicht zich luidop af.

Sofie Dumont prijst zich gelukkig dat er in haar bubbel voorlopig niemand bestem is geraakt. “En zelfs als dat wel het geval zou zijn, stopt de wereld niet met draaien. We mogen de angst niet laten regeren en moeten in het ‘nu’ leven. Door liefde te tonen en vriendelijk te zijn”, vertelt Sofie Dumont in Primo.

“Ik ben altijd op zoek naar manieren om mensen te verbinden. Geen betere manier om dat te doen dan met iets lekkers. Dat is de best denkbare troost”, besluit Sofie Dumont in het weekblad.

Showbizznieuws 24/7