10 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024

Echtgenoot Caroline Maes krijgt het zwaar te verduren: “en nu ben ik weg!”

Caroline Maes
Foto: DPG Media

Caroline Maes is ondertussen al 23 jaar samen met haar echtgenoot Peter. Het koppel heeft met Arthur, Arno en Daan drie zonen en in Story onthult de Familie-actrice het geheim achter haar huwelijk.

“Peter en ik hebben allebei nood aan passie”, onthult Caroline Maes in Story. “Als we elkaar in de hectiek van het dagelijks leven toch even uit het oog verliezen, zijn we mondig genoeg om de aandacht van de ander te vragen. Minstens één keer per week doen we sowieso iets met ons tweeën, drukke agenda of niet.”

“Praten en tijd maken voor elkaar is de sleutel van onze relatie. Ik ben ervan overtuigd dat we daarom al 23 jaar samen gelukkig zijn”, onthult Caroline Maes het geheim van een goed huwelijk.

Al moet de actrice toegeven dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is in haar relatie. “Ik heb al zeker honderdduizend keer gezegd: ‘En nu ben ik weg!’” lacht Caroline Maes in Story. “Maar kijk, ik heb het nog nooit echt gedaan.”

“Over sommige dingen raak je het als koppel nooit eens, daar moet je je bij neerleggen. Beseffen dat jij en je partner twee verschillende karakters zijn die elkaar sterker maken, doet ook veel”, onthult de actrice nog een extra geheim over haar huwelijk.

Showbizznieuws 24/7