14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Slecht nieuws voor de fans van James Cooke en Gert Verhulst

Foto: Play4

Mooi liedjes duren niet lang, dat is ook zo met ‘De Cooke & Verhulst Show’, de talkshow van James Cooke en Gert Verhulst.

Aanstaande maandag start het presentatieduo een nieuwe week van hun programma, maar het al alweer de laatste week. Ja, de tijd vliegt snel. James Cooke en Gert Verhulst hebben er veel zin in, ook omdat er na die week nieuwe avonturen starten.

Zo start Gert Verhulst na de laatste opnames met de opnames van het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’. Daarvoor trekt hij met het hele gezin naar het warme Saint-Tropez.

En ook James heeft mooie vooruitzichten. Langzaam maar zeker kan er in de theaters weer één en ander opgestart worden en dus mogen ze bij productiehuis Uitgezonderd de eerder uitgestelde producties langzaam maar zeker op de rails beginnen te zetten.
Verder is er ergens deze zomer nog een belangrijke dag: het huwelijk van Dorian en James. De vraag is echter of James het feest dat hij in zijn hoofd had zitten probleemloos kan laten doorgaan of niet. James wil met alles erop en eraan trouwen, maar corona moet héél ver uit de buurt blijven.
Trouwen of alweer een jaartje uitstellen? Een moeilijke beslissing, want James wil al jaaaaaaren met zijn Dorian trouwen. Hopelijk komt er snel duidelijkheid.

Showbizznieuws 24/7