8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Sieg De Doncker over toekomst in Familie: ‘Hij weet het zelf niet’

Foto: VTM

Sieg De Doncker, Kürt Rogiers en Sandrine André hebben voor een spannende seizoensfinale van ‘Familie’ gezorgd. Het is nog 2 maanden wachten op antwoorden en het is nog maar de vraag of het personage van Sieg nog veel langer in de reeks te zien zal zijn.

Ook Sieg wil daarover in Story niks verklappen. “Los daarvan hoop ik in de toekomst wel nog meer te acteren. Je moet in het leven vooral de dingen doen die je gelukkig maken.”

Wie ‘Familie’ een beetje volgt weet dat Sieg de voorbije maanden ook enkele heel intieme scènes had met zijn tegenspeelster Sandrine André. Zo’n scènes zijn niet voor iedereen zo vanzelfsprekend, ook niet voor Sieg.

“Vanaf het eerste moment hadden wij een goede verstandhouding. Zij is een heel rustige en professionele vrouw, maar ze kan ook grappig uit de hoek komen. Die intieme scènes zijn heel technisch, maar ze heeft me daarin heel goed begeleid.”

Het is nog maar de vraag of zijn personage Koen nu echt verliefd is op Veronique, of maar gewoon een beetje doet alsof. “Maar ik denk dat Koen het zelf niet zo goed weet, hij worstelt met zijn emoties. Hij wil vooral Lars een loer draaien. Maar daardoor is hij toch wat verliefd op haar geworden.”

Showbizznieuws 24/7