14 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022

Sandrine André: “Dat ga ik niet uitsluiten”

Foto: DPG Media

We zijn de tel al een beetje kwijtgeraakt hoeveel jaren Sandrine André al meespeelt in ‘Familie’. De actrice speelt al meer dan 10 jaar de rol van Veronique Van den Bossche en doet dat nog altijd met evenveel plezier als in het begin.

De afwisseling en de verschillende collega’s zorgen ervoor dat ze haar werk nog altijd graag doet en dat ze nog elke ochtend met veel plezier naar het werk vertrekt.

“Ik speel al tien jaar mee in ‘Familie’ en in al die jaren heb ik wel al eens gedacht: ‘Het is mooi geweest, ik heb nood aan andere dingen’. Maar dan gebeurt er iets zoals het ontslag van een collega die duidelijk laten blijken hoe jammer ze dat vinden. En dan ga je dingen toch vanuit een ander perspectief bekijken”, legt Sandrine uit in Dag Allemaal.

Op zo’n momenten beseft de actrice weer wat een cadeau het is dat ze dat vak mag uitoefenen en dat ze blij mag zijn met zoveel werkzekerheid. Natuurlijk heeft ze altijd de keuze om te stoppen als Veronique Van de Bossche, maar wat dan?

“Dat ik de rollen ga spelen van de 50-jarige vrouw, de moeder? Ik apprecieer het dat ‘Familie’ mij telkens de kans geeft om weer een ander verhaal te vertellen. Ik kan mijn creatieve ei hier zeker in kwijt, maar ik sluit niet uit dat ik het binnenkort ook weer in het theater ga zoeken.”

Showbizznieuws 24/7