Ruth Beeckmans: “Ik ben daarin niet de enige” 

Foto: VTM Wat als bouwvakkers vrouwen waren. Op de foto: Ruth Beeckmans en Charlotte Vandermeersch

Veel acteurs vinden het fantastisch wanneer ze op de planken kunnen staan en kunnen spelen voor een live publiek. Ruth Beeckmans is ooit haar carrière begonnen in het theater en dankzij ‘Aspe: Moord in de studio’ keert ze nu een beetje terug naar de bron. 

“En door al dat tv- en filmwerk was het toch al een tijdje geleden dat ik nog eens op de planken stond. Bij de opnames van tv-programma’s is er soms ook publiek aanwezig, maar da’s toch nog anders. En bij een live voorstelling heb je maar één kans, hé. Je vertolking moet er dus meteen boenk op zijn. Dat maakt me niet hypernerveus of zo, maar wel alert”, zegt Ruth in Promo. 

Wie Ruth volgt op sociale media, heeft waarschijnlijk al opgemerkt dat Ruth regelmatig iets post met een diepere betekenis. Zo post ze wel vaker iets dat te maken heeft met een rollercoaster, net zoals haar leven. 

“Maar ik vermoed dat ik daarin niet de enige ben. Ik denk dat de meeste mensen die vol in het leven staan veel ups en downs ervaren. In elk geval vond ik dat beeld heel goed bij mijn leven passen. Ik zit in zo’n bakje van de rollercoaster en moet mee. Het leven gaat stevig vooruit, maar wat wij hebben meegemaakt, zorgt ervoor dat onze dalen wel heel diep waren.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.