17 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Rolstoel van Eddy Wally zorgt voor ophef

Afgeschilderd als bandiet

Foto: DPG Media

De laatste maanden van zijn leven zat Eddy Wally vaak in zijn rolstoel. Deze zag er niet alledaags uit maar was volledig geel met ‘The Voice’ erop geborduurd.

Toen zijn dochter Marina echter het ouderlijk huis ging opkuisen na zijn dood, vond ze dat de stoel in de weg stond en schonk deze aan het kinderkankerfonds.

Zij verkochten deze voor 200 euro aan Bernard Vanbecelaere, zaakvoerder van verkoophuis ’t Kloefke in Dadizele. Die wil er nu uiteraard winst uit halen en plaatste de stoel online te koop met als startbod 500 euro.

“We vinden het onkies dat hij er grof geld aan probeert te verdienen. We vroegen hem om z’n winst aan een goed doel te geven, maar daar wil hij niet van horen”, vertelt Marleen, een goede vriendin van Marina, aan Dag Allemaal.

Ondertussen noemen ze Bernard Vanbecelaere een bandiet, waar hij uiteraard niet zo blij mee is. “Ik hoop dat de rolstoel naar een echte Eddy Wally-fan gaat. Er liepen trouwens al enkele biedingen binnen. Maar ik geef Marina de kans tot eind april om de rolstoel voor 500 euro te kopen, daarna is hij weg”, vertelt de verkoper in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7