8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Herman Verbruggen: “Dan gaan ze sneller naar hun moeder”

Herman Verbruggen: “Dan gaan ze sneller naar hun moeder”

Foto: Peter De Smedt

Dat begrijpt hij

Enkele weken geleden zat hij nog in het pak van Skiwi in ‘The Masked Singer’, maar tussendoor was Herman Verbruggen gewoon een echtgenoot en liefhebbende vader van 2 dochters: Roos en Billie.

Roos en Billie zitten middenin de puberteit en eentje van de twee was toch wel een hevige puber moeten ze toegeven.

“Ze voelde zich altijd misbegrepen, deed uitlatingen als ‘ik mag niks en de anderen mogen alles’, geen discussies willen aangaan, met slaande deur naar de kamer vluchten,…. Ik stond daar altijd met open mond naar te kijken, want zelf heb ik dat nooit gehad, zo’n periode als puber. Allez, ik denk dat toch niet. Maar ik snap het allemaal wel”, zegt Herman in Primo.

Herman begrijpt maar al te goed dat jongeren het moeilijk hebben met volwassen worden en dat ze hun weg in het leven moeten zoeken. Gelukkig kunnen Billie en Roos altijd bij hun ouders terecht met hun vragen.

“Met de gevoelige dingen gaan ze sneller naar hun moeder, dat is een feit. Ik vind dat ook juist. Dat is gewoon heel organisch en natuurlijk. Kinderen hebben vandaag een andere band met hun ouders dan in mijn tijd. De afstand tussen mij en mijn ouders was toch tamelijk groot.”

Showbizznieuws 24/7