8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Regi ontkent relatie met Camille: “maar ik begrijp waar die geruchten vandaan komen”

Foto: VRT

Enkele maanden geleden maakten Regi en Elke Vanelderen bekend dat er een einde kwam aan hun huwelijk. Iets wat in Vlaanderen meteen de tongen losmaakte en waarbij iedereen druk aan het speculeren ging. Zou Camille de nieuwe vriendin zijn van Regi? Of toch Olivia? Bij het verschijnen van een intiemere foto met Olivia was Vlaanderen het er over eens: zij is de nieuwe vriendin van Regi. “Dat is me niet ontgaan. Maar nee, helaas, het is niet Olivia. En ook niet Camille”, maakt Regi duidelijk in Dag Allemaal.

Regi begrijpt maar al te goed waar die speculaties vandaan komen. Hij en Camille hebben afgelopen maanden nauw samengewerkt en Camille is ook regelmatig blijven logeren. “Het klikt supergoed tussen ons. Net als met Olivia. Maar dat wil niet zeggen dat ik met een van de twee iets heb.”

Regi schept er dan ook graag eens duidelijkheid over: “Mijn ongeschreven regel is dat ik nooit iets begin met mijn zangeressen, ook al kom ik er heel goed mee overeen. En dat ga ik zou houden. Of toch tenminste proberen”, lacht hij.

Showbizznieuws 24/7