6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Rachel Hazes: “Dat maakt me toch angstig”

Rachel Hazes: “Dat maakt me toch angstig”

Foto: SetVexy

Samenwonen met je moeder op ietwat oudere leeftijd, het zou niet zijn weggelegd voor velen. Maar zanger André Hazes vindt het prima. En Rachel Hazes is blij dat ze haar zoon wat meer in de gaten kan houden.

“Van mij mag André nog tien jaar bij me blijven wonen. Want straks gaat hij weer optreden en buitenkomen. Hoe zal hij daarmee omgaan? Dat maakt me angstig”, zegt Rachel in Dag Allemaal.

Maar naast de emotionele problemen en alcohol en drugsmisbruik, waren er ook nog eens de problemen met alle vrouwen in zijn leven.

“Toen hij twintig was, heb ik hem daar wel eens voor gewaarschuwd. Voor wat voor vrouwen er allemaal op z’n pad zouden komen. Maar daar heb ik het ook bij gelaten. En wat die verhalen betreft… André heeft z’n jeugd nooit ten volle kunnen beleven, hé. Dan is het toch niet vreemd dat een relatie al eens strandt.”

Rachel vindt het prima dat het niet gelukt is met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje. “Laat André maar gaan. Misschien komen er nog tien vrouwen op z’n pad. Dat hoort er toch allemaal bij? En dat hij zich nadien misschien maar eens settelt.”

Showbizznieuws 24/7