Prins Laurent: “Ik weet dat u dat wil horen”

Foto: Showbizznieuws247.be

Prins Laurent heeft grootste plannen in het buitenland. Hij heeft een systeem uitgevonden voor hernieuwbare technologieën en energie-efficiëntie. Hij wil bovendien een kenniscentrum opstarten samen met universiteiten zoals die van Istanboel.

Dat lijkt alsof de prins ook wil verhuizen naar Istanboel, maar dat is nog lang niet aan de orde. Daar denkt hij nog lang niet aan.

“U weet zeer goed dat u met computers overal en met iedereen kan spreken. Maar het is geen geheim dat ik ooit in het buitenland wil leven, in Italië”, zegt hij in Story.

Door zich te focussen op die projecten, wil Laurent meer afstand doen van het koningshuis. En dan lijkt het alsof hij een dotatie ook niet meer nodig heeft. Zonder dotatie hoeft hij ook niemand nog verantwoording af te leggen.

“Ik weet zeer goed dat u graag van mij zou horen dat ik alles totaal beu ben. Maar dat ga ik niet zeggen. Het zou ook onverstandig zijn om te kiezen voor een ander leven omdat je je huidige leven beu bent. Wat wel klopt, is dat ik ervan overtuigd ben dat ik me beter zal kunnen ontplooien in dat nieuwe leven dan in het leven dat ik nu meemaak.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.