8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Plottwist in ‘Boer zkt Vrouw’

Ongezien!

DPG Media

Vijftien seizoenen lang al probeert presentatrice Dina Tersago alleenstaande boeren (en boerinnen) te koppelen aan de liefde van hun leven in het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’.

En ook tijdens het vijftiende seizoen moesten er weer heel wat knopen doorgehakt worden toen de boeren moesten beslissen met welke van hun drie kandidaten ze op romantisch weekend zouden gaan. Boer Jef koos voor Bente, het hart van Stef klopte het snelst voor Leen, en Cathy ging voor speelvogel Kenny.

De keuze van frambozenboer Kevin werd hem iets gemakkelijker gemaakt: nog voor het keuzemoment bekende kandidate Heidi aan ‘haar’ boer dat haar gevoelens voor hem louter vriendschappelijk waren en dat hij dus sowieso niet voor haar hoefde te kiezen.

Het duurde dan ook niet lang voor Heidi zich in een nieuwe relatie stortte. Al liet ze Kevin daarbij toch niet helemaal los, zo vertelt ze in Dag Allemaal: “Eigenlijk zijn Kevin en ik zelfs ’n beetje familie geworden’, begint ze haar verhaal. “Mensen zullen nu schrikken, maar ik heb een relatie met Pieter, de neef van Kevin”, bekent ze. “Omdat Kevin weinig tijd had om frambozen te plukken tijdens de opnamen, kwam Pieter een handje helpen. Na het keuzemoment had ik ’n goed gesprek met Pieter. Een paar dagen later hebben we eens afgesproken en zijn we een koppel geworden”, klinkt het.

Vooraf was Heidi wat bang om Kevin op de hoogte te brengen van die relatie, maar dat bleek gelukkig nergens voor nodig: “Kevin heeft daar fantastisch op gereageerd, echt. En nu zien wij elkaar dus geregeld op familiebijeenkomsten.”

Showbizznieuws 24/7