10 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ is nu influencer

Foto: DPG Media

Een gezin combineren met studies en een job, het is een pittige combinatie. Ook voor Nuria Gilizintinova werd het teveel. Zij stond op het rand van een burn-out en moest gas terugnemen. Het was een moeilijke, maar ook leerzame periode.

“Ik heb moeten leren dat ik een stap achteruit moet zetten en keuzes moet durven maken. Ik moet leren mijn ambities te doseren in functie van mijn gezin”, klinkt het in Story.

Nuria heeft een job als verpleegkundige, maar besloot toch om de stap te zetten om terug te gaan studeren. En daar heeft ze een goede reden voor.

“Ik ga misschien minder als verpleegkundige werken en me meer focussen op mijn freelance werk als influencer en als digital content creator bij bedrijven.”

Nuria heeft het woord influencer lang proberen vermijden, maar ze beseft dat ze er niet meer om heen kan. “Ik moet toegeven dat sociale media me prikkelen en energie geven. Dankzij mijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ heb ik die wereld leren kennen en werd er veel in mijn schoot geworpen. Hoe dom zou het zijn om daar niets mee te doen.”

Showbizznieuws 24/7