17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Nieuwe single Jo Vally

Nieuwe single Jo Vally

Foto: Wim Dezutter

Jo Vally wordt in oktober 65 en staat reeds 45 jaar op de planken naar aanleiding van deze komende feesten viert deze gedreven artiest dit met een fantastische zomersingel , naar eindejaar toe een splinternieuw album en een tour door de culturele zalen in Vlaanderen .

“Nu de zomer weer voor de deur staat wil ik graag mijn nieuwste zomersingle aan jullie voorstellen. Het nummer is ontstaan door heel wat inspiratie die ik ontdekte op het podium bij mijn live concerten , het enthousiasme en de fijne reacties die ik nadien kreeg van het publiek gaf mij het vertrouwen om met deze fantastische vakmensen als, ingenieur technicus producer Manfred Jongenelis, gitaar Bas van Wetten, backing vocals : Jody Pijper /Sharona Jongenelis samen te werken waardoor ‘Een wonder dat liefde heet’ is ontstaan”, glundert een meer dan tevreden Jo Vally.

Volgens insiders heeft ‘Een wonder dat liefde heet’ alle ingrediënten om bij een breed publiek in de smaak te vallen. Het is dan ook een vrolijk popnummer geworden met een leuke tekst.

Showbizznieuws 24/7