7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Gezinsuitbreiding onderweg bij ‘Boer Zkt Vrouw’-deelnemers van vorig jaar?

“Kinderen sowieso, da’s een uitgemaakte zaak”

Foto: VTM

Het contrast met het vorig seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ kon niet groter zijn. Vier van de vijf boeren vond toen de liefde, terwijl er dit jaar niemand overbleef.

Een triestige zaak want de deelnemers van vorig zijn ervan overtuigd dat ze meteen opnieuw zouden deelnemen. Ook boerin Elien uit Lommel vond toen de liefde bij Lorenz en lijkt nu nog steeds op een roze wolk te zitten.

“Het afgelopen jaar was een geluksjaar. Na de opnamen is Lorenz bij mij komen wonen, en ja, ’t gaat heel goed tussen ons”, vertelt ze openhartig aan Dag Allemaal.

“Lorenz is heel handig, en kan alles wat ik niet kan. Een kapotte deurklink? Die is de dag erna garanti gemaakt. Met Lorenz heb ik een droomman gevonden! Dat voorbeeld heb ik thuis niet meegekregen”, vertelt Elien op een guitige manier.

“Kinderen komen er later sowieso, da’s een uitgemaakte zaak. Maar Elien en haar droomman hebben wel nog een andere knoop door te hakken want Lorenz was al een huis aan het bouwen toen ze mekaar leerden kennen dus wat ze daarmee gaan doen is nog geen uitgemaakte zaak.

Showbizznieuws 24/7