8 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023
8 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023

Niels Destadsbader brak drie ruggenwervels: “een vriendin zag dat het niet ok was”

Foto: VTM

Herinnert u zich de zomer van 2019 nog? Niels Destadsbader belde plots af voor enkele zomeroptredens door ‘problemen met de rug’. In ‘Marathonradio’ op MNM bekende hij deze week wat er écht gebeurd is 2 jaar geleden.

Niels werd ereburger van Deerlijk en besloot dat te gaan vieren in zijn stamcafé. “Toen een nummer van Paul Severs werd opgelegd, ging ik dansen op de dichtstbijzijnde kruk”, vertelt Niels, “even later lag ik op de grond. Tot daar het grappige verhaal. Het was veel erger dan iedereen dacht. Mijn broer zei: ‘laat hem maar liggen, hij doet dat altijd’. Maar na anderhalve minuut is een vriendin naar mij gekomen en zag ze dat het niet oké was.”

Een ambulancerit later kreeg Niels het pijnlijke verdict dat hij drie ruggenwervels gebroken had. Toen de dokter vroeg of hij pijn had, antwoorde de onfortuinlijke zanger: “eigenlijk wel”. Waarna de dokter zei: “wacht dan maar tot binnen een paar uur, als je weer nuchter bent”. Niels zelf is wel nog altijd zeer trots dat hij ereburger van Deerlijk is.

Showbizznieuws 24/7