8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Nicolas uit Blind Getrouwd emotioneel: “ik heb alles aan het programma te danken”

Foto: DPG Media

Op maandag 25 oktober kunnen we op VTM kijken naar ‘Blind Getrouwd: De Reünie’. Daarin blikken heel wat koppels uit alle seizoenen van ‘Blind Getrouwd’ terug op hun al dan niet succesvolle deelname. Ook Nicolas, die nog altijd samen is met Evelien, blikt terug, en dat doet hij ook in Dag Allemaal.

Nicolas Vanderhullen en Evelien Baten zijn ondertussen 5 jaar getrouwd en denken niet vaak meer terug aan de manier waarop ze zijn samengekomen. “Het eerste jaar keken we vaak naar de afleveringen van ‘Blind Getrouwd’, ik denk dat Evelien ze allemaal tien keer gezien heeft. Maar nu worden we alleen nog aan het programma herinnerd als mensen ons erover aanspreken. De manier waarop onze relatie begonnen is, doet niet meer echt ter zake.”

Dat ze er niet meer vaak aan terugdenken wil natuurlijk niet zeggen dat Evelien en Nicolas niet dankbaar zijn voor de kans die ze daar hebben gekregen. “Evelien en ik kijken zeer dankbaar terug. Als ik zie hoe ik vandaag in het leven sta, besef ik dat ik alles te danken heb aan ‘Blind Getrouwd’.”

Showbizznieuws 24/7