6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

“Natalia is een van de moeilijkste mensen uit showbizzland”

De reacties blijven maar komen

Foto: DPG Media

Er is de voorbije weken ontzettend veel kritiek gekomen op Natalia. De zangeres zou zich onuitstaanbaar hebben gedragen tijdens de opnames van ‘Natalia en Astrid: Back To Reality’ en sommige medewerkers hebben zelfs geweigerd om nog langer met haar samen te werken.

“Het is not done om iemand uit te kafferen in de make-up omdat het je niet aanstaat. Dat getuigt van een serieus gebrek aan respect. Zelf zegt Natalia dat ze alleen maar perfectionistisch is en oog heeft voor details. De waarheid is echter dat ze geen filter heeft, en da’s niet oké. Verschillende mensen hebben haar daar al op gewezen, maar ze blijft doof voor dat soort opmerkingen”, zegt een getuige in Dag Allemaal.

Een collega van de getuige is het daar volledig mee eens. Die collega noemt Natalia één van de moeilijkste mensen in de showbizz om mee samen te werken.

“Kleedsters, make-upartiesten, technische crew: ze krijgen vroeg of laat allemaal te maken met haar opvliegend karakter. Het heeft nog lang geduurd voor dit naar buiten kwam. Als Natalia een man was geweest, was ze lang geleden al buiten gevlogen wegens grensoverschrijdend gedrag.”

Showbizznieuws 24/7