3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023

Natalia doet boekje open over haar relatie 

Natalia over haar relatie met Frederik 

Foto: VTM

Het geheime liefdesverhaal van Natalia en Frederik begon bij hun eerste ontmoeting in oktober 2018 tijdens de clubopening van een vriendin van Natalia; dat schrijft Dag Allemaal. 

Destijds was de zangeres al twee jaar vrijgezel na haar relatie met basketbalspeler Alexander Jackson. Na een gezellige avond met pasta en rum bij Frederik thuis, speelden ze zelfs een spelletje Rummikub, waarbij de vonk tussen hen oversloeg. De wederzijdse aantrekkingskracht was overduidelijk, maar dit liefdesverhaal hielden ze bewust uit de schijnwerpers om te genieten van hun privégeluk. In de daaropvolgende maanden leerden Natalia en Frederik elkaar steeds beter kennen. Ze brachten nachten door met diepgaande gesprekken en genoten van lange wandelingen onder de sterrenhemel. 

Hun gedeelde passie voor reizen bracht hen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, waar ze avonturen beleefden die hun band versterkten. Terwijl de buitenwereld nieuwsgierig was naar hun relatie, koesterden Natalia en Frederik hun intieme momenten ver weg van de camera’s.

Showbizznieuws 24/7