14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Gert Verhulst: “Ik had verwacht dat ik meer energie zou hebben”

Dat was niet het geval

Foto: VRT

Deze zomer staan Gert Verhulst, James Cooke, Karen Damen en Ruth Beeckmans samen in de eerste zomerrevue van Gert en James. Deze is te zien in het Plopsa Theater in De Panne. Gert heeft er veel zin in, al valt het ook allemaal niet te onderschatten.

“Maar ik moet die show niet alleen trekken, we zijn met meerdere hoofdrolspelers. Bovendien spelen we ook maar één voorstelling per dag. Ik was het gewoon om met Samson minstens drie shows op een dag te spelen. Zou ik dat nog aankunnen? Da’s dubbel. Enerzijds wil je iedereen de kans geven om naar je show te komen, maar net voor de derde voorstelling dacht ik vaak: waar ben ik toch aan begonnen? Maar zodra je op dat podium stapt, krijg je weer energie om door te gaan”, klinkt het in Story.

Fysiek staat Gert scherper dan een tijdje geleden, maar hij moet toegeven dat hij heel weinig verschil merkt.

“Nochtans had ik verwacht dat ik meer energie zou hebben, maar dat is niet het geval. Al ben ik wel blij dat ik minder weeg. Hoe ik dat gedaan heb? Eerst met pillen, maar toen die hetze kwam ben ik ermee gestopt. Ik sport nu veel en let op mijn eten. En ik moet zeggen dat het me redelijk goed lukt om op gewicht te blijven.”

Showbizznieuws 24/7