18 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Natalia bijna verdronken

Serieuze onderschatting

Foto: VTM

Natalia staat met haar man en haar twee kinderen sterker in het leven dan ooit. “Ik merk dat veel mensen mij als een wonder woman zien, maar ook ik verdrink soms”, vertelt Natalia aan Primo.

Tegelijk maakt haar gezin haar ook kwetsbaarder. Ze probeert haar privéleven niet te grabbel te gooien maar toch laat ze haar fans meegenieten van heel wat dagelijkse belevenissen.

En dat haar leven super druk, is, daar hoeft ze niemand van te overtuigen. ‘Als artiest stopt je werk nooit en het zal ook nooit stoppen’, was een uitspraak van Will Tura. 

“Die uitspraak voelde voor mij als thuiskomen, omdat ik ook naast het optreden steeds aan het werk ben. Of het nu gaat om songs schrijven, sociale media, make-up of kleding, mijn brein blijft maar draaien. Daarnaast is het belangrijk om ook tijd te maken voor je fans, want zij geven betekenis aan wat je doet”, geeft Natalia toe in Primo. Velen onderschatten het leven als BV of zanger. 

Timemanagement is helaas niet haar sterkste kant dus moet ze af en toe aan de rem trekken. “Als perfectionist vergeet ik soms dat ik 42 ben. Geen 22 meer”, aldus Natalia.

Showbizznieuws 24/7