25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Dit vond Koen Wauters fantastisch in ‘Special Forces’

Bikkelhard, tot bloedens toe

Foto: VTM

Het is ondertussen geweten dat een aantal deelnemers van ‘Special Forces’ zichzelf serieus zijn tegengekomen tijdens het programma.

“Het was hard, maar die pijn gaat snel over”, onthult Koen Wauters aan Het Laatste Nieuws. Gelukkig is Koen zelf al goed getraind door zijn veelvuldige deelnames aan de rally’s en Dakar.

“Ik ben goed in vorm, ja. Ik werk er ook hard aan. Als mijn agenda het toelaat, sport ik vijf keer per week”, vertelt Koen heel eerlijk aan Het Laatste Nieuws.

Toen hij veertig werd, begon hij als een maniak te trainen. “Ik dacht dat ik mijn jeugd zou terugkrijgen of zo. Onnozel, natuurlijk. Vandaag doe ik het gewoon omdat ik het graag doe, en omdat ik het zo lang mogelijk wil kunnen blijven doen. Sporten, racen, op een podium springen, ik wil daar nog een tijdje mee kunnen doorgaan”, aldus Koen.

Nu zijn scheiding wat verwerkt is, leeft hij opnieuw volop. “Als je al wat ouder bent, heb je gewoon geleerd dat tegenslag bij het leven hoort. ‘Falen is wél een optie’, zei Nick Bril in het programma, en dat vond ik fantastisch”, onthult Koen Wauters.

Showbizznieuws 24/7