17 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022
17 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022

Mathias Vergels: “Dat is helaas onomkeerbaar”

Foto: VRT

De festivalzomer is in volle gang. Overal in Vlaanderen geven onze artiesten het beste van zichzelf om terug te doen wat ze graag doen: het publiek entertainen. Ook Mathias Vergels geniet volop.

Deze zomer is voor de acteur als zangers een belangrijke zomer. Hij treedt voor het eerst op met zijn band ‘Het Goede Voorbeeld’ en het is voor hen de zomer van de waarheid.

“We willen echt de kans grijpen om onszelf als band op de kaart te zetten. We brengen nu meer rock dan popmuziek en die nieuwe richting ligt ons wel. Binnenkort zit de zomerstop van ‘Thuis’ erop en wordt het combineren. Het is de drukste periode van het jaar, in feite”, vertelt Mathias aan Dag Allemaal.

De voorbije twee jaren waren voor Vergels geen succes. Een jaar niet mogen optreden omwille van corona en toen het weer mocht, moest de zanger concerten annuleren door oorsuizingen. Een probleem waar hij nooit meer vanaf zal geraken.

“Gehoorschade is helaas vaak onomkeerbaar. Mensen die tinnitus hebben, zullen beamen dat het iets is wat niet weggaat. Maar ik heb er ondertussen mee leren leven.”

Showbizznieuws 24/7