3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Marnix Peeters: “Gert Verhulst is zeer oprecht in zijn ongeïnteresseerdheid”

Marnix Peeters: “Gert Verhulst is zeer oprecht in zijn ongeïnteresseerdheid”

Foto: VRT

Het zitje dat schrijver Marnix Peeters kreeg aan ‘De Tafel Van Vier’ liet hem met een leeg gevoel achter. Volgens hem werd hij bewust genegeerd door presentator Gert Verhulst. “Vlaanderen verdient beter dan dit soort rommelpraatshows”, oordeelt hij streng in Dag Allemaal.

Naast uitleg over het uitgeven van boeken in eigen beheer en de teloorgang van de Boekenbeurs, zou Marnix het ook hebben over zijn nieuwste boek: ‘Komt een priester bij Beëlzebub’. Maar Gert negeerde het merendeel van de thema’s, misschien uit desinteresse.

“Gert is zeer oprecht in zijn ongeïnteresseerdheid”, ervaart Marnix Peeters. “Ze spreekt uit zijn blik, zijn taal, zijn houding.”

Marnix Peeters heeft in Dag Allemaal duidelijk zijn bedenkingen bij de talkshowpresentator, die volgens hem slecht voorbereid aan de tafel zat.

 “Raar dat iemand de titel van een boek niet kan uitspreken, niet weet wie Beëlzebub is, zich laatdunkend uitlaat over lezen, vergeet het te hebben over het afgesproken thema, en totaal niet geïnteresseerd is in wat de vier mensen aan zijn tafel daar komen doen,” licht hij zijn ergernis toe.

Showbizznieuws 24/7