14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Margot Hallemans: “ik heb de neiging mezelf te onderschatten”

Foto: VTM

Margot Hallemans kennen we allemaal als actrice uit Familie, maar ondertussen heeft Margot met ‘Kinderspel’ ook haar eigen single uitgebracht. De reacties zijn unaniem lovend en het nummer scoort goed op Spotify en Youtube. Toch had de 27-jarige actrice haar twijfels bij het genre…

“Ik wist niet of Kinderspel mij zou liggen”, onthult Margot Hallemans in Story. “Maar mijn vrienden en familie vonden meteen van wel. En ik weet dat ik de neiging heb om mezelf te onderschatten en te bescheiden te zijn.”

Margot Hallemans geeft toe dat ze gekenmerkt wordt door een ‘gezonde portie onzekerheid’. “Pas op, ik vind bescheidenheid een positieve eigenschap, maar niet in die mate dat ik vergeet tot welke mooie dingen ik in staat ben”, verduidelijkt Margot in Story.

“Met de jaren ben ik wel al zelfverzekerder geworden, voor een groot deel ook omdat yoga me ontzettend heeft geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Door mezelf te observeren en beter te leren kennen, weet ik beter waar ik voor sta. Met mijn sterktes en tekortkomingen”, klinkt het bij Margot Hallemans in Story.

Showbizznieuws 24/7