15 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Manu Van Acker: “Pijnlijk!”

Dat gebeurde bij hen niet

Foto: VTM

Wie Manu Van Acker tegen het lijf loopt, komt een goedgezinde jongeman tegen die geniet van het leven en zijn carrière. Hij presenteert ‘Het Perfecte Plaatje’ en heeft zo zijn eerste acteerklus te pakken.

Maar ook als kind was Manu altijd heel vrolijk. Hij was een enthousiast iemand, een creatief iemand, maar ook een echt aandachtstrekkertje. Hij kende gelukkig een zorgeloze jeugd en dat ondanks de scheiding van zijn ouders.

“Mijn ouders hebben er alles aan gedaan opdat mijn broer en ik niks tekort zouden komen, en alles konden doen wat we wilden doen. De ene heeft ook nooit kwaadgesproken over de andere, wat blijkbaar niet zo vanzelfsprekend is: ik ken genoeg leeftijdsgenoten van wie de moeder hen tegen de vader opzette, en vice versa. Pijnlijk”, klinkt het bij Manu.

De presentator heeft altijd de nood gehad en gevoeld om andere mensen te entertainen. Dat heeft altijd in hem gezeten.

“Op mijn 9de zat ik thuis al moederziel alleen Glazen Huisje te spelen met een mengpaneel en een microfoon. En al in de kleuterschool bokste ik geregeld showtjes in elkaar – aan het eind van de dag moest en zou iedereen die gezien hebben.”

Showbizznieuws 24/7