18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Rani De Coninck: “Het heeft mijn hart geopend”

Ze is ook heel kwetsbaar

Toen Rani De Coninck besloot om even veertig dagen rust te nemen, was het voor veel mensen gokken wat er aan de hand was. De radiopresentatrice zat er even helemaal onderdoor en even van de showbizzradar verdwijnen, was voor haar de beste oplossing.

Nadien vond Rani wel dat ze een uitleg was verschuldigd aan iedereen die zich afvroeg hoe het met haar ging en waar ze naartoe was.

“Die warme reacties van de mensen hebben mijn hart geopend. Ik weet dat dat een kwetsbare positie is. Dat mensen met minder goede bedoelingen me pijn kunnen doen. Maar voortaan zal ik het gewoon rechtuit zeggen als ik me niet goed voel. En dat is niet erg. Over verdriet praten, of eens goed huilen, is helemaal niet erg. Die boodschap wilde ik meegeven”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Veel mensen vonden steun in het verhaal van Rani en het hielp velen onder hen om ook over hun problemen te praten. En dat vindt Rani erg belangrijk dat ze zo’n dingen heeft kunnen realiseren.

“Mijn lach zit nog altijd heel snel klaar, maar ik denk dat mensen hem nu anders horen, omdat ze weten welke lading eronder zit. Het is geen oppervlakkige lach, want het leven is niet altijd jolly. Maar ik kies er wél voor om elke dag naar het goede te kijken. Mijn verdriet zal er altijd zijn, maar ik probeer vooral dankbaar te zijn.”

Showbizznieuws 24/7