1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Loes Van den Heuvel weet kijkers te verrassen: “Opdracht geslaagd”

Loes Van den Heuvel weet kijkers te verrassen: “Opdracht geslaagd”

Foto: VTM

Al valt de pruik minder in de smaak

Sinds enkele weken is Loes Van den Heuvel te zien in ‘Familie’. Ze speelt er Karin, de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, de papa van Benny. Haar intrede in de populaire soap kon rekenen op heel wat reacties.

Zo komt vooral haar look ter sprake bij de fans. Dat vinden de meeste kijkers niet meteen erg geslaagd. Vooral de pruik lijkt niet in de smaak te vallen.

Maar een pruik is essentieel voor Loes wanneer ze een rol wil spelen. “Een pruik werkt voor mij stimulerend. Ik heb geen zin om mezelf te spelen en wil een personage neerzetten dat ver van mij af staat. Een pruik helpt me daar bij”, citeert Tv Familie.

Ook Herman Verbruggen, Loes’ collega bij ‘Fc De Kampioenen’ postte iets over de pruik van Loes. Al was het dan eerder als grapje. “Bij ‘De Kampioenen’ deelden wij alles met elkaar, ook de pruiken”, schreef hij bij een foto waarbij hij een soortgelijke pruik op zijn hoofd draagt.

Maar gelukkig voor Loes zijn de meeste reacties gewoon erg positief. “Ik heb nog geen moment aan Carmen moeten denken. Dus: opdracht geslaagd!”

Showbizznieuws 24/7