8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Laurins Dursin: “Hij weet dat ze in goede handen is bij mij”

Laurins Dursin: “Hij weet dat ze in goede handen is bij mij”

Foto: Goedefroit Music

Samenwonen met je partner, het is een grote stap in je leven. Maar het is ook een grote stap om als ouder je kind los te laten. Jacques Vermeire moest zijn dochter Julie enkele maanden geleden loslaten nadat ze ging samenwonen met haar vriend Laurins. Jacques is trots op zijn dochter, hoe zij haar eigen pad bewandeld.

Dat Julie in goede handen is bij Laurins, dat helpt veel. “Vanaf onze eerste ontmoeting was er meteen een klik. We begrijpen elkaar goed. Ook hebben we dezelfde interesses, van verzamelingen tot geschiedenis, waardoor we altijd iets hebben om over te praten. Als Julie opnames heeft, zit ik soms gewoon bij hem thuis in de zetel en babbelen we over koetjes en kalfjes”, vertelt Laurins in Story.

Julie is blij dat haar vader en haar vriend zo goed overeenkomen. “Met mijn vorige lieven had papa nooit een klik en ronde hij het gesprek altijd snel af. Maar bij Laurins zag ik vanaf dag één een goedkeurende blik in zijn ogen. Hij hoop dat ook vurig dat onze relatie blijft duren. En zoals ik dat aanvoel, zal dat zeker het geval zijn.”

Showbizznieuws 24/7