9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 maart 2022
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 maart 2022

De Planckaerts boordevol twijfel over Frankrijk

De Planckaerts boordevol twijfel over Frankrijk

Foto: VRT

De familie Planckaert is in Vlaanderen nog steeds erg geliefd. Elke week kijken massaal veel mensen naar ‘Château Planckaert’ en geniet iedereen van de fratsen van de familie. We zien de villa langzaam aan evolueren tot een prachtig kasteel, de droom van Eddy Planckaert.

In het programma werd er al meermaals gesproken over een definitieve verhuis naar Frankrijk voor het hele gezin. Maar er zijn ook twijfels, vooral bij de jonge koppels en hun kinderen. Want zien zij dat allemaal wel zitten?

Als het van Eddy afhangt was hij al lang verhuisd.. Maar zo simpel is het allemaal niet. Christopher, de man van Stephanie ziet het wel helemaal zitten. Hij probeert zijn vrouw te overtuigen zodat zij op haar beurt ook Magali en Francesco kan overtuigen. “Ik zie een leven hier helemaal zitten. En de kindjes ook. Het geluk dat hier allemaal samen te kunnen doen, is onbetaalbaar”, klinkt het meermaals in de reeks en in Tv Familie.

Stephanie is daar 100% van overtuigd dat haar man gelijk heeft, maar denkt ook aan de kinderen. “‘Ik doe het alleen als heel de familie samenblijft’, benadrukt ze. ‘Ik wil niet dat we apart gaan leven. Dat zou een ramp zijn. We zijn het nu zo gewoon om als één familie te functioneren. Ook de kinderen zouden het raar vinden om uit elkaar gerukt te worden. Zij zien zichzelf meer als broers en zussen dan als neefjes en nichtjes.”

Showbizznieuws 24/7