14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Laura Tesoro: “Dat heeft er nooit ingezeten bij mij”

Ze doet het dan maar zo

Foto: VTM

Voor Laura Tesoro was het even kicken toen ze te horen kreeg dat ze samen met K3 in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ zou zitten. Als klein meisje was ze al een heel grote fan en dan vooral van de originele K3.

“Ik ben opgegroeid met K3! We hadden thuis de centen niet om naar hun shows te gaan, maar mijn ouders hebben wel vaak samengewerkt met K3 in Studio 100-musicals, waardoor ik ze een paar keer heb mogen ontmoeten als kind. Thuis heb ik nog altijd al hun cd’s liggen. Gesigneerd”, zegt Laura trots in Story.

Ondanks dat ze een grote fan was, was het niet meteen haar grote droom om ook een K3-meisje te worden. Een deelname aan ‘K2 zoekt K3’ was niks voor haar geweest.

“In het Nederlands zingen heeft er bij mij nooit ingezeten. Ook mijn cover van K3 is in het Engels. Met Hanne, Marthe en Julia klikte het trouwens ook heel goed. We kenden elkaar al van The Voice Kids en het zijn leeftijdsgenoten. Net als Suzan & Freek. Bij mijn eerste deelname aan Liefde voor Muziek was ik echt uitgesproken het jonkie van de groep.”

Showbizznieuws 24/7