24 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 juni 2022
24 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 juni 2022

Kristel Verbeke: “Ik zie dat nog altijd als een meerwaarde”

Foto: VRT

We kennen Kristel Verbeke als een goedlachse gewezen K3-zangeres met een groot hart voor haar medemens. Maar achter die glimlach zat ook vaak veel verdriet verscholen. Kristel kende in haar leven heel wat dieptepunten die ze in een rugzakje meedraagt.

Maar dat belette Kristel niet om haar dromen te volgen. Al van jongsaf aan droomde ze ervan om zangeres te worden en op een podium te staan.

“Ik had geen idee over het soort band. Maar dat vond ik niet erg, als ik maar kon zingen. In het begin van mijn carrière heb ik meerdere genres uitgeprobeerd. Ik sloot niet snel een bepaald soort muziek uit. Vandaag zie ik dat nog altijd als een meerwaarde”, zegt Kristel in Billie.

Optreden was voor Kristel een manier om eventjes haar verdriet te kunnen vergeten en niet te moeten denken aan wat haar allemaal zo verdrietig maakte. Want verdriet heeft Kristel veel gekend in haar leven.

“Ik heb al meerdere mensen die ik graag zie, moeten loslaten. Mijn twee zussen, mijn vader en een goede vriend zijn er niet meer. Ik kan je verzekeren dat tijd niet alle wonden heelt. Tijd verzacht de pijn, maar het gemis blijft. Jouw verdriet kan je alleen verwerken op de manier die voor jou goed voelt. En de tijd zal duidelijk maken welke dat is.”

Showbizznieuws 24/7