Koen Wauters: “Anders loop ik toch maar wat ongemakkelijk rond”

Foto: Diederd Esseldeurs

Koen Wauters en Kris Wauters zijn zich al volop aan het voorbereiden op hun Sportpaleisconcerten eind dit jaar. Het is nog eventjes, maar ze moeten ook alweer gaan denken hoe ze gaan afkicken als het weer voorbij is.

“Ik hoop dat ik een paar dagen naar het buitenland kan. Anders loop ik toch maar wat ongemakkelijk in een vreemde roes door het huis te spoken. Een paar dagen New York bijvoorbeeld, om daar dan rustig na te genieten en die dolle maand een plek te geven”, klinkt het bij Koen.

Clouseau heeft al 124 keer in het Sportpaleis gestaan, maar daar kan Koen zich nog maar weinig van herinneren. Van de Dakar Rally’s die hij heeft gereden daarentegen, weet hij nog heel veel.

“Ik kan nu mijn ogen sluiten, mezelf terugbrengen naar een Dakar Rally van twintig jaar geleden en jou die tot in het kleinste detail beschrijven. Maar onze concertreeksen? Daar gaapt een groot zwart gat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.