23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Kobe Ilsen: “ik probeerde de perfecte man te zijn”

Foto: Isopix

Kobe Ilsen verloofde zich eind vorig jaar met Sara. Het koppel ontmoette elkaar voor het eerst op een zomerfestival, maar waar het voor Kobe liefde op het eerste gezicht was, duurde het voor Sara langer eer ze verliefd werd op de presentator.

“Bij mij is dat traag gegaan. ’t Was pas toen je mij zei: ‘Ik zie u echt graag’ dat ik overtuigd raakte”, onthult Sara in Dag Allemaal.

Uiteindelijk zou Kobe het ‘aanvragen zoals in de goeie ouwe tijd’ tijdens een voetbalmatch op de Bosuil in september 2019.

En amper zes maanden later zou het koppel noodgedwongen moeten gaan samenwonen door de eerste lockdown. En daar had Kobe het best wel moeilijk mee: “Dat was niet mijn beste periode, ik ga daar eerlijk over zijn”, geeft Kobe toe.

“Jij moest ook leren om jezelf te zijn”, herinnert Sara zich. “In ’t begin van een relatie doe je je altijd wat mooier voor. Alles is goed en leuk, er is energie te veel als je elkaar ziet. Dat gaat niet meer als je 24 uur op 24 samenleeft”, klinkt het bij Sara in Dag Allemaal.

“Ik wou nog altijd de perfecte man proberen te zijn, da’s waar. Even aanpassen dus, maar we hebben dat uiteindelijk wel goed gedaan”, meent Kobe Ilsen.

Showbizznieuws 24/7