17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Julie Van den Steen heeft even genoeg van de liefde: “dat is een bewuste keuze”

Julie Van den Steen
Foto: DPG Media

Julie Van den Steen gaat sinds enkele maanden weer als single door het leven. In Dag Allemaal bekent de presentatrice dat ze er nu even voor kiest om een tijdje alleen te zijn: “Want dat ben ik net heel lang níet geweest.”

“Ik ben gelukkig met mijn familie, vrienden, hond en appartement. Ik heb echt geen man nodig om ’t plaatje compleet te maken en zeker niet op dit moment in mijn leven”, verduidelijkt Julie Van den Steen in het weekblad.

Zo ontkent Julie meteen ook dat ze een relatie zou hebben met Kevin Janssens. Tijdens The Masked Singer leek het alsof ze elk moment in zwijm zou kunnen voor Kevin ‘Wolf’ Janssens, maar dat werd vooral zo uitgespeeld door de makers, verduidelijkt Julie Van den Steen.

“Zelfs familie en vrienden stuurden me: ‘We hebben daar ook iets gezien tussen jou en Kevin.’ Voor alle duidelijkheid: daar is niets van aan”, benadrukt de presentatrice.

“In het begin vond ik die insinuaties grappig, maar dan las ik ineens allerlei theorieën. Zeg mannekes, wow, doe rustig! Het is niet omdat Kevin en ik single zijn, dat er automatisch iets is tussen ons”, klinkt het bij Julie Van den Steen. “In de liefde ben ik zeer nuchter: het komt wel als het moet komen. Daar maak ik me niet druk om.”

Showbizznieuws 24/7