8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Klaasje Meijer: ‘Had niet echt te klagen’

Klaasje Meijer: ‘Had niet echt te klagen’

DPG Media

Wanneer BV’s die deelnemen aan ‘The Masked Singer’ voor het eerst hun kostuum zien, is het altijd even schrikken. Het is niet altijd meteen wat ze zelf in gedachten hebben en dat zorgt vaak voor verraste reacties. Ook Klaasje Meijer schrok in het begin van haar pak.

“Ik had iets verwacht als ‘Suikerspin’ vorig jaar, iets roze of zo. Een pak dat dichter bij K3 lag. Niet zo’n giftig, stekelig beest. Maar dan dacht ik: ‘hmmm, dit is een uitgelezen kans om eens mijn dark’ side’ naar boven te halen en volledig in een andere rol te kruipen.’ Ik ben van mezelf veel opener en vrij spontaan, ik moest echt werken aan dat karakter”, zegt klaasje in Het Laatste Nieuws.

In tegenstelling tot anderen had Klaasje gelukkig niet te klagen over haar pak en ondervond ze weinig problemen. “Ik kon vrij goed zien door het gaas dat voor het masker gespannen was. Mijn masker zelf was niet zo zwaar, al drukte dat af en toe op mijn stembanden. Alleen mijn staart was wel zwaar, die hing vast aan mijn schouders en rond mijn middel. Ik moest de hele tijd tegengewicht geven om niet om te vallen.”

Showbizznieuws 24/7